FORUM_TURISTIČKE ŠKOLE Forum Index -> Bivši učenici škole -> Bivsi ucenici :D Goto page Previous  1, 2, 3
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:58 pm Reply with quote
Packe
Site Admin

Lepo je videti i da dolaze clanovi koji su tako davno zavrsili skolu Smile Pozdrav!
View user's profile Find all posts by Packe Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
generacija '79 -'80
PostPosted: Fri Jul 18, 2008 2:57 am Reply with quote
zeka79

I ja sam jedna od bivsih ucenica srednje turisticke generacija '79 i '80, kao sto neko rece pre mene skola se mnogo promenila nadam se i da je nastavni plan. Ja sam u dalekoj Australiji i radim u struci, i upucujem veliki pozdrav Direktoru skole, koji je imao veliki uticaj na moje daljnje skolovanje, tada je bio profesor Filozofije i Sociologije, Ustava i Prava Gradjana, i Legiji - Geograficaru koji ne prestaje da odusevljava generacije mnogih i naravno veliko postovanje za profesorku istorije umetnosti, njeno znanje mi je pomoglo da napredujem u poslu,jer gde trenutno zivim njihovo znanje necega kao sto je istorija umetnosti je na jako niskom nivou. Sve najbolje buducim generacijama.
View user's profile Find all posts by zeka79 Send private message
PostPosted: Thu Sep 11, 2008 12:39 pm Reply with quote
tashimirka

I ja sam takodje jedna od bivsih ucenica skole.....Generacija `86.
Cudno je to, dok smo isli u skolu nisam bila nesto posebno vezana za nju, ali sada mi tako nekad nedostaju mnogi sa kojima sam provodila vreme tamo svaki dan......
Po meni je skola super.....Jedino sa matematikom sam imala problema na fakultetu jer nisam imala predznanje, ali sto se ostalih profesora i predmeta tice, nemam zamerki, imam znanje ravno gimnazijalcima....zahvaljujuci:Radovanu Lakicevic-Lakiju, Snezani Ognjanovic, Draginji Duvnjak, Jasmini Pejovic, Gagiju, Mladenki, Sasi Masic.....odlicn profesori i pedagozi......
Veliki pozdrav za sve profsore i generaciju `86.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
View user's profile Find all posts by tashimirka Send private message Send e-mail
PostPosted: Wed Sep 17, 2008 5:56 pm Reply with quote
maaa

xa cak sam i ja bivsi ucenik turisticke...Svi mi nedostajete pogotovo Saveta Glavonjic..svi iz bivseg IV6 smo obozavali casove kod nje!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy pozz za sve.. Rolling Eyes
View user's profile Find all posts by maaa Send private message
 Bivsi ucenici :D 
 FORUM_TURISTIČKE ŠKOLE Forum Index -> Bivši učenici škole
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 1 Hour  
Page 3 of 3  
Goto page Previous  1, 2, 3

Post new topic  Reply to topic